Consultancy

international consultancy

Asia meets Europe… verleg uw grenzen en ontdek de internationale mogelijkheden voor uw onderneming! Met onze internationale consultancy begeleidt Young TC het hele traject en overbrugt kennis en cultuur. zodat u nooit voor onaangename verrassingen of (culturele) misverstanden komt te staan.

Succesvolle European branch 

Young TC biedt complete solutions bij het vestigen van Aziatische bedrijven in Europa. Hierbij werken we vanuit jarenlange ervaring. Young TC weet Oosterse expertise met Westerse kennis en ervaring te verenigen, waardoor Aziatische bedrijven zich snel en probleemloos in Europa kunnen vestigen. Zo fungeren wij als Europees kantoor voor de Taiwanese bedrijven Year-Chance, YCM en JHB Machinery.

Praktische ondersteuning bij start in Azië 

Young TC ondersteunt ook middelgrote en kleine Europese bedrijven die zich in Azië willen vestigen. Uit ervaring weten we dat met name de praktische kant, zoals het vinden van partners en betrouwbare medewerkers, vaak een moeilijk punt is. Dit komt mede door de grote culturele verschillen. Wij nemen dit voor u uit handen en voorkomen zo (culturele) misverstanden die kunnen leiden tot vertragingen en zelfs verliezen. Wij werken zowel vanuit ons hoofdkantoor in Nederland, als via onze locaties in Taiwan en China. Zonder bij voorbaat te willen claimen dat we alles kunnen, gaat Young TC tot het uiterste om de beste personen te vinden en de juiste contacten voor u te leggen.

Young TC zet uw bedrijf in Azië op de kaart! Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.