Trading

International trading met Young TCWilt u goederen, kennis of diensten op de internationale markt (gaan) kopen of verkopen? Young TC helpt ondernemers die hun grenzen internationaal gaan verleggen om zo hun bedrijf te laten groeien. Met veel ervaring in het zakendoen in met name Taiwan, fungeren wij als betrouwbare partner in al uw internationale (handels)activiteiten!

Direct sourcing zonder problemen

Young TC zorgt voor direct sourcing vanuit Europa of Azië zonder onaangename verrassingen. Dankzij onze uitgebreide ervaring in het verwerven en importeren van hoogwaardige producten met name uit Azië (Taiwan) en Oost-Europa, weten we exact welke wegen te bewandelen en de juiste beslissingen te nemen. Van sourcing tot kwaliteitscontrole en van transport tot douane: we begeleiden u van A tot Z.

De juiste connectie

Als u een nieuwe activiteit gaat ontwikkelen in het buitenland, fungeren wij graag als uw partner ter plaatse. Young TC legt contact met de juiste – betrouwbare – mensen en bedrijven in Azië (Taiwan) en Oost-Europa. Dankzij onze vele connecties en jarenlange ervaring, vinden we de producten, diensten of markten die u zoekt en vermijden daarbij economische en culturele valkuilen. Neem gerust contact met ons op om te horen wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen!